Bättre sent ....
Jag kan också bidraga med ett recept till er samling. Man får ju aldrig för många av enkla kladdkake recept.
Kladdkaka med Marabou mint krokant
Recept
200 g Marabou Choklad Mint Krokant
2 ägg
1 dl socker
0,5 dl flytande margarin
1,5 dl vetemjöl
Vispa ägg och socker poröst. Häll i margarin och vetemjöl och blanda om. Dela på chokladen och smält den (t.ex. i en liten bunke i mikron) Blanda i den smälta chokladen i smeten.
Häll sedan smeten en bröad form och ställ in i nedre delen av ugnen.
Grädda i 150 grader ca 35-40 min.
Om man inte tycker om mint, kan man ju ta en annan choklad, men det är just den här mint smaken som blir väldigt god, så pröva den här och så enkelt sedan.
Men så gott det lät, älskar sånt
sött alldeles för mycket tyvärr! :-)
Det där lät ju väldigt gott, det vattnas i munnen... Den ska jag göra på söndag.
Då blir det test på söndag! Tack för det.. :-)
Visste inte att det fanns en dag för kladdkakan. Snart kan man börja fira "Chokladbollarnas dag", kanelbullens dag osv. Det är ju mums med kladdkaka.
Jag brukar baka kladdmuffins..Bloggröstat på dig. Kram
Kanelbullens dag finns redan! Det är i oktober 5 tror jag.
Vilken mumsig kaka. Vet dick inte om far i huset skulle uppskatta densamma. Han vill gärna hålla sin matchvikt.
Väl värd att testa någon gång din oxså:-) Mint är aldrig fel. Dröjer ett tag till nästa Kladdkakedag, men den där kan man med glädje peta i sig en helt vanlig dag:-)
KRAM
Trevlig fredag på dig:-)
/Pialotta
Låter smasken! =)