Snart alla hjärtansdag

Snart alla hjärtansdag
Nu är det snart Alla hjärtansdag och det innebär pyssel för hela skolan. Jag brukar va bra på att hitta på och komma med nya idéer. Men nu känns det som man har gjort allt när man tittar på olika pysselsidor här på nätet. Det ska ju inte va för svårt heller när det är barn som ska pyssla.
 
Är det någon som kan tipsa om en bra pysselsida?

Tisdagstema "Liten"

Liten

När jag såg veckans tema så var valet av bild inte så svårt. Det första jag kom att tänka på är min lille vovve som liten valp. Här är han precis 8 veckor och vi har just hämtat honom hos uppfödaren.
Är han inte söt.
Han är fortfarande söt och en mycket kelen och snäll Wheaten terrier.

Vinter promenad

178416-4

Daglig dos av frisk luft får man med en sådan här liten kompis. Skägget är vått efter all snö som har fastnat där under promenaden. Nu har snön smält bort där ute och han bara önskar det kommer mer som han kan köra nosen i och fånga flingor  springande med munnen öppen. Annars är favorit sysslan inne att bära tennisbollar i munnen och sedan tappa så de studsar iväg. Ganska ofta studsar de under skåp och andra möbler så att matte får krypa på alla fyra för att få fram dem. Ska se om det finns så stora tennisbollar som inte fastnar så lätt under allting nästa gång jag är i djuraffären. 

Vad ska vi ha till middag?

Vad ska vi ha till middag?
Jag brukar planera vad vi ska ha till middag för hela veckan, det underlättar när man ska inhandla varorna. Men idag hade jag glömt att ta upp steken ur frysen. Då är köttfärs bra, och tacogratäng är alltid uppskattat. Om det är någon som vill ha receptet eller tips på andra rätter så är
www.tasteline.com en bra sida att söka på.

Trädgård

Trädgård

Förutom resor så mår jag bra av att fixa i min trädgård. Det är alltid spännande att se vad som kommer upp på våren.


Första inlägget

178416-1 Regnet öser ner idag. Jag börja dagen med att va lite duktig, städade ett skåp och bakade lite kanelbullar. Nu försöker jag att skapa en blogg också. Det är nytt för mig, bilden som jag har lagt in är från Tunisien. Jag har aldrig varit där men har bokat en resa. Man längtar efter sol extra mycket en dag som denna. Någon som varit där?