Storm

Nu är det tomt i huset. Dotter med hund och festman har åkt hem igen. Moses har ingen att uppvakta och fårsöka få igång. Berta som också är en wheaten terrier på 8 år är inte lika full i bus och leksen som Moses. Hon morrar mest på honom och tycker att han är lite jobbig. Samtidigt som hon igentligen tycker om honom för hon ger upp ganska snart när han inte bryr sig om hennes försök att domdera utan bara fortsätter och pussa på henne.

Det blev ingen skogspromenad idag som vi hade tänkt. Vädret här har ju varit hemskt och det fanns inga kläder som hjälpte i den här stormen. Vi fick gå kortare promenader imellan hagelskurarna. Bera har blivit klippt idag också. Det är verkligen värt att gå en hundtrimningskurs när man har en ras som behöver klippas. Var annan till var tredje månad får man plocka fram saxarna om man vill att hunden ska se ut som en terrier.

Ikväll skramlade det till från taket på huset. Det blåste så att en plåtkåpa till ventilationen på huset flög av. Som tur var så hände det inget, den kunde ju ha träffat någon eller en utav bilarna på parkeringen. Jag blir alltid rädd när det blåser så här mycket. Vi har råkat ut tidigare, altanen har blåst sönder en gång och en gång blåste plåten runt skorstenspipan av. Bara det inte händer något i natt.

Kommentarer
Postat av: Think Twice

Usch ja det känns riktigt kusligt, när det viner så in på knutarna!
Hoppas allt stod kvar när du vakna!
Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback