Moses 1 år

Photobucket - Video and Image HostingPhotobucket - Video and Image Hosting>

I dag är det Moses födelsedag.
Redan 1 år, det har gått så fort.

Testar ett nytt program som jag har laddat ner. Det tar nog tid att lära sig. Jag hade önskat att det var ett program som man gör lite snygga ramar till mina foton. Det kanske går i detta prorammet också men jag vet inte hur ännu, synd att allt står på engelska.

Kommentarer
Postat av: Think Twice

Grattis på 1års-dagen Moses !!!
Vilket program blev det...?
Ja håller med dig, det tar tid att lära sig alla funktioner på engelska, ja har i alla fall hittat ångerknappen i mitt program...det räddar en många gånger.
Ha det så skojsigt på kalaset:))


Postat av: Dottern din

Berta voffar grattis till sin "lillebror". Förhoppningsvis ses vi snart och kan busa i skogen, Berta har ju inte kunnat morra och bestämma över någon på länge nu, hon saknar lille Moses.
Var nere en runda vid stranden igår, det är ett litet badtroll som längtar till sommaren. Hon blev avundsjuk på Moses dammdopp och fick springa lite i vattenbrynet efter pinnar, det var riktigt vårväder i Karlskrona igår.
Krya på dig mamsen, puss och kram.

2007-03-05 @ 16:30:05
Postat av: Think Twice

Hej hej...
Känner inte riktigt till ditt program, men själv har jag ett som heter Corel Paint Pro Shop X...Å jag börjar så sakteliga lära mig det nu, där finns bl en hel del om olika ramar samt man kan göra sina egna ramar i lite olika färgkombinationer...Sen har jag ett annat som jag inte givit någon riktig chans som heter Xara...evt finns där någon gratis utgåva man kan tanka hem, kommer inte riktigt ihåg för det är några år sedan jag installera det!

2007-03-05 @ 16:54:18
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Olafalba

Hi, cool site. What CMS is it?

2010-04-26 @ 10:59:59
URL: http://olafalba.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback