Då är man igång igen då.

Vilken dag att börja med. Vi fritidspedagoger fick en halv studiedag och jobbade på fritis på efter middagen. Lärarna fick heldag. Man får va glad för det lilla.
Vi hade en föreläsare om föräldrasamverkan, Laid Boukaz en doktor från Malmö högskola. Han var mycket bra och berättade om sin forskning som har gets ut på engelska men kommer som studentlitteratur även på svenska senare.
När vi sitter och lyssnar på honom allihop mycket koncentrerade, springer vår rektor plötsligt ut. Vi tänker inte mycket på det men efter ett tag kommer hon in och säger till två manliga kolegor, du och du följ med mig med en gång. Vi börjar tycka det är konstigt men snälla som vi är så säger vi inget för att avbryta föreläsaren. Men när det plötsligt blir bråk utanför fönstret då gör vi som eleverna, vi reser oss upp och tittar ut. Då slutar Laid också och frågar skämtsamt om det är intressantare utanför fönstret.
Det som hände där ute var att en man kom med bil och släp in på skolgården och hade sett lite vilsen ut. Vår rektor som i all vänlighet bara ville fråga vem han letade efter hade fått till svar, - Ja, mig själv. och så had mannen slängt en bandyklubba efter henne. Sedan tog han upp en tennisboll och kastade den också efter henne. Hon sprang in i skolan igen och hämtade vaktmästaren. Han ville inte gå ut själv och det var då hon hämtade kolegorna från föreläsningen. När de går ut så ska mannen börja slåss, (det var då vi reste oss upp) Polis till kallades, och även brandmästaren kom för att hjälpa till, han hade väl också hört på polisradion.
Mannen fick blåsa men det visade iget. Han körde där ifrån sedan. Att han fick köra i det tillståndet är väl konstigt, mannen måste ha fått en knäpp. Det var ju ändå tur att de var studiedag och inte en massa barn på skolgården. Man vet ju inte vad som kunde ha hänt då.

Efter middagen gick i lugnare tempo, 13 barn på avdelningen så jag plockade fram ansiktsmålarfärger och jag målade alla som ville bli målade. De flesta vill, några tycker det är lite läskigt men de tycker det är kul att titta på.

När jag kom hem hade min man lagat en god kyckling wok, Sedan var det bara att åka och storhandla, kylen gapade tom och dottern med festman kommer hem til helgen. De har inte varit här sedan nyår så det ska bli kul. Mannen stannade hemma och städade medan jag inhandlade maten, Ja det blev en runda på familia också.
Skulle kolla om de har fått in några nya vårskor på ecco. Det blev 3 tröjor på Karro istället, det gick ju inte bara att motstå, 3 st för 100:-
Ha en bra kväll så ses vi imorgon.

image80

Kommentarer
Postat av: Ninni

Men fy va läskigt, tur att det ändå slutade bra och att ingen kom til skada!
Snygga topar du köpt..ha det bra, kram

Postat av: Kaffebönan /Pialotta

Usch sånt där och allt annat hör man om dagligen..
Skrämmande är vårt samhälle idag. Såg just på Efterlyst på tv3 och man förvånar sej aldrig idag som det går till både innanför och utanför dörrarna.
Visst är det så har man tänkt att handla något så kommer man ofta hem med något helt annat..
Kram på dej och ska kolla Picasa.. tar kanske hem det i morgon.. nu är jag så genomtrött att jag ska inta sängläge när som helst.

2007-03-15 @ 22:07:00
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Think Twice

Ja det du berättar är Sverige i ett "nötskal"!
Är det ett psykfall behöver han ju vård, i värsta fall kunde han ju fått ett *straff* på 6 timmar i häktet :)
Undantag incidenten fick du ialf en mjukstart på jobb, och lite nytt till vårgarderoben finfina toppar!
Ha det gott!

2007-03-16 @ 00:09:26
URL: http://blueblueeyes.webblogg.se/
Postat av: Estelle

Fina tröjor!

2007-03-16 @ 21:38:29
URL: http://estelles.blogg.se
Postat av: Laid

Tack för dina fina ord om min föreläsning.
Lycka till

2007-04-13 @ 12:37:37
URL: http://www.mah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback