Packar väskan igen.

image242
Nu är det dags att packa väskan igen. Imorgon kör vi iväg med Corvetten upp genom landet för att hälsa på gamla kompisar.
Vi får inte plats med så mycket packning så det gäller att packa klokt, jag har annars en förmåga att plocka med halva garderoben.
Moses ska också med, vi har kollat upp med hotellet att hundar är välkomna. Det fick bli hotell för på vandrarhem ska man ha med egna lakan och det hade vi nog inte fått plats med. Anledningen till att vi inte kör med Bel Airen är att den tar ca 2 liter milen och att det är en Corvette träff i Nyköping som vi också ska på.
Första stoppet blir i Motala där ska vi också passa på att gå på Motala motormuseum.
Andra blir i Norrköping där vi också ska övernatta och hälsa på en gammal kompis från ungdoms åren. I Norrköping ska vi sedan samlas (alla Corvette ägare i närheten) och köra i kortegé upp till Nyköping.
Sedan måste vi hem till helgen igen och fira vår dotter. Hon har haft problem länge med sin mage och provar nu att undvika mjölk. Hon känner sig redan bättre så det är säkert laktos som hon är allergisk mot.
Jag tänkte att jag skulle hjälpa henne att baka bullar utan mjölk. Vi brukar göra det på jobbet och de blir hur goda och saftiga som helst med äpplejuice. Bara kom ihåg att minska på sockermängden i smeten så blir de faktiskt godare och fluffigare i degen.

image243

Kommentarer
Postat av: Carola

Så härliga bullar. Nu blev man sugen. Kul att ni åker iväg igen. Semester blir det till hösten. Det är så skönt och åka i väg när det är trist väder i Sverige. Va´rädda om er. Kram

Postat av: pimpim11

Vad roligt Nyköping det är ju bara tre mil från mig
Hoppas ni får trevligt kram pimpim

2007-07-02 @ 18:34:08
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Maria

Det är bra i Norrköping, tror jag...
Har varit en vecka och pilgrimsvandrat med ungdomar i England. Vackert som Emmerdale Farm och inget skoskav. Katedralen i Canterbury var målet och värt besök igen.
Lite shopping hanns med och det är alltid kul att gå i husgerådsaffärer i andra länder. En tårtspade till dottern blev det som kan spela en melodi för var födelsedag, kul, bröllopsdag eller student. Dottern förbereds för hemifrån-flytten.
Kul att ni ska Corvettera i Sverige! Och tack för bra tips med äppeljuice i kanelbullar!
Safe trip tillönskas!
Kram Maria

2007-07-02 @ 20:22:42
URL: http://hope007.blogg.se
Postat av: anca

Du vet väl att en liten AnCa bor i Motala? Du kan väl tuta när du kör förbi så kan jag vinka åt Dig???
Kramis!!!

2007-07-02 @ 22:53:03
URL: http://puppylove.blogg.se/anca/
Postat av: Emma

Å va gott med bullar.

2007-07-04 @ 11:39:49
URL: http://emmaev.blogg.se
Postat av: Pialotta

Laktos är en bov.. tror jag själv oxså ska unvika det faktiskt.. har handlat in mjölken senaste veckorna, men det är så äckligt söt.. Inget man dricker så där, men i mat o bak:-)
Bullarna ser läckra ut.
Kram o ha de gott.. hoppas det inte regnar på dig där:-)

2007-07-05 @ 09:33:39
URL: http://kafferasten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback