Slöa söndag

I morse när vi vaknade så var hela värlen utanför vårt fönster isbelagd. Garage tak, gator, trappor mm hade fått som en genomskinlig hård glasyrskorpa. Då är det bra med en trädgård att släppa ut Moses i på morgonkvisten, där låg snön ännu kvar. Då det var omöjligt att gå ut fick det bli lite inomhus göra. 

I går var vi och handlade lister som vi skulle göra en tavelram utav. En färdig ram i svart skulle kosta mellan 460-530 kr. i storleken 100x81 cm. Så vi köpte lister, och de sågade mannen till idag och betsade svarta. Allt till en summa på 80 kr. för lite färg hade vi hemma.

Listerna köpte vi på Granngården och när vi ändå var där så passade vi på att köpa med lite hundben till Moses också. På vägen hem stannade vi till och handlade lite mat och gott till kvällen och gav Moses ett utav benen att tugga på så länge, men när vi kom ut så hade han ändå provsmakat lite på trälisterna. Det var tur att de var på 220 cm vardera och det gick att såga bort just det partiet som han hade tagit en smakbit ifrån.

Nu hänger ramen på tork och imorgon är det dags att rama in oljemålningen för nu är den också torr. Det ska bli kul att se den fördig över min sons soffa.
 

Kommentarer
Postat av: Kaffebönan

Planscher hade jag alltid förut på väggarna.. inte hade jag råd med någon riktig konst då. Inte så mycket nu heller.. har ramat in lite planscher som jag gillar och visst finns det så mycket snyggt.
Ha de fint i snön eller har kanske ni oxså regn nu. Vi har det, småregn.. det har tatt rätt bra på snön här.. skönt.
Ha de fint kramkram

Postat av: Junitjej

Vår stegräknare har vi också fått från jobbet. Vi ska ha på oss dom fram till siste november i år.

2007-02-26 @ 06:19:19
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Paula

Nämen suga på ramarna har man ju hört talas om , men den rackarn hade ju redan något att tugga på! Här hemma är veden ibland högvaluta. Dom klabbar som är på altanen är till för att bäras nerför trappan och lekas med i snön. Inne är barkbitar goda att tugga på, men först måste man slita barken av vedträna...
Jodå jag har en sopborste redo, mest hela tiden...
Att elda med ved är ingen syssla för en pedant, jag lovar!

2007-02-26 @ 21:28:23
URL: http://paulaz.se
Postat av: Gjermundaida

Great site, keep up the great work

2008-08-29 @ 08:54:49
URL: http://gjermundaida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback