Måndag

image344

Idag började vi fixa till barnens lådor på fritis med inplastade namnlappar. Alla barn har två lådor, en till extrakläder och en till pyssel, teckningar mm. Vi skrev ut nya barnlistor också till barnens scheman vecka för vecka. Vi får 33 barn nu till hösten på vår avdelning. Så många har vi inte varit på länge.
Jag började klippa mallar till barnens födelsedagskort också. Det blev nallar och kaniner i år. Jag själv älskar ju nallar.
Känner mig ganska trött nu, barnen har snickret en hel del idag. Det var ett barn som ville göra en kamera, en fyrkantig träbit, ett hjul som lins, en halv ljushållare för ögat och en kork som avtryckare. Allt målades svart och jag letade upp en digitalbild och klistrade fast på baksidan. Sedan skulle alla göra en kamera. =)
image345


Kommentarer
Postat av: Carola

Oj så många barn. Det var ett tag sedan man jobbade på dagis och fritids så man har tappat en hel del. Hur många anställda är ni/ avdelning? Visst blir man glad av nallar. Hoppas att du får en trevlig kväll och vila ut dig.

Postat av: Carola

Hm? Kan förstå att personalen har full rulle då. Låter lite med 2,5.

2007-08-13 @ 18:40:58
URL: http://carolangel.blogg.se
Postat av: ejmis

Oj vad många barn! Hur många personal är ni då?

2007-08-13 @ 20:41:26
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Vaniljis

Jobbar du som fritidspedagog? Ja, man blir trött kan jag tro av allt hamrande.. ;)

2007-08-13 @ 21:07:36
URL: http://vaniljis.blogg.se
Postat av: Pialotta

Idag har jag suttit och sprungit på sjukhuset mest hela dagen från tidig morgon till sena eftermiddagen.. mammas kärlkransröntgen.. u återstår operationen någon gång i höst..
Ha de gottiskram

2007-08-14 @ 00:48:37
URL: http://kafferasten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback