God morgon eller är det middag.

image360
Två tvillingar står spegelvända. (Vår -55:a där bak och en -56:a framför)

Igår startade vi tidigt hemifrån. Vi hade packat en matsäck och skulle köra iväg till Bjuvsburnouten som är en bil utställning som Bjuvs IF arrangerar vart år. Vi körde med två bilar eftersom vi inte har så långt att köra. En jury går runt och bedömmer de bilar som har valt att vara med i de olika klasserna. Vi var med i både 50-tal och 70-tals klassen. 500 bilar kom och ställde ut och utav alla så vann vi 2:a pris i 70-tals klassen för våran Corvette. Inte illa. Förra året fick vi 3:e pris för samma bil. Ska vi ta 1:a nästa år kanske? 

image361
Maken till vänster tar emot 2:a priset.
Efter prisutdelningen var det dags för en crusingrunda  in till Helsingborg. Färden gick på slingriga vägar genom små byar och överallt stog folk och vinkade glatt när vi körde förbi. Vi stannade till för en bensträckare på en gräsparkering intill Sofiero innan vi skulle köra igenom stan, alla trafikljusen var avstängda under en viss tid det hade polisen ordnat, så nu skulle vi bara invänta den tiden.
Nere i stan är gatorna kantade med folk som väntar på att få se fina bilar glida sakta förbi och det blixtrar ifrån kameror lite här och var.
Sista stoppet är vid Sunds pärlan. Där parkerar vi bilen och går iväg för att se om de serverar kaffe någonstans. Men idag var det bröllops fest där så vi fick bli utan kaffe. Vi gick tillbaka till bilen igen och såg att det var någon som hade dragit en repa i bildörren med något föremål. Ingen bil stod parkerad sidan om som kunde ha orsakat det och vi var borta kanske i 5 minuter högst. Men tyvärr så är inte alla bilburna intresserade utav fina bilar, det finns de som bara åker omkring och fördärvar också. 
Och om dem har de skrivit idag i dagens tidning. De som inte bara kommer till träffar för att umgås och ha trevligt. Utan de som förstör så att bilträffarna får ett dåligt ryckte.
Se annons
här. Jag förstår inte varför polisen väljer att bara åka därifrån för att de inte kan göra något. Streetracarna ser sig som segrare över polisen och ökar bara gränserna hela tiden. Hur långt kan vi gå innan de ingriper. De börjar bli våra nya Hells Angels. Och fler och fler sådana gäng dyker upp överallt i vårt samhälle utan att polisen vågar ingripa. Är det klokt igentligen?
 
 

Kommentarer
Postat av: ejmis

Grattis till 2:a priset! Vad kul för er! Mindre kul att höra att någon repat bilen
=(
Varför ska det alltid finnas dom som bara vill förstöra?!

Postat av: Helen

Man blir verkligen arg o inte mkt kan man göra.
Tråkit at det finns så avundsjuka människor så att de måste förstöra.
Grattis till ert fina pris iaf.

2007-08-19 @ 20:21:13
URL: http://qristall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback