Promenad

image126

Vilket väder, så härligt. Vi var tvungna att ta en paus i fönster bytet. ( Vi håller på att byta fönster på ovanvåningen till vändbara treglas med spröjs.) Chevan fick luftas lite och färden gick mot Pålsjö. Där parkerade vi och promenerade en bit på Landborgen som sträcker sig från Sofiero till Kärnan i Helsingborg. En mycket vacker promenadstig med utsikt över öresund och Danmark. Se så fin bokskogen är nu, det har gått fort.
Efter promenaden tog vi bilen ner till Sofierokiosken och åt en mjukglass. De har lite annorlunda mjukglass i bägare varvat med olika såser och topping. Det blev en lakrits idag och en cola.
Nu ska vi sätta fart här hemma igen, jag klipper gräset och maken fortsätter med fönstren.

Kommentarer
Postat av: Sanna

fina kort

Postat av: Carola

Jag blev sugen på mjukglass bara för att jag läste här...Ni verkar ha haft fint väder idag. Här är det lite blåsigt och mulet. Skönt att man kan njuta av vädret. Kram

2007-04-29 @ 15:45:54
URL: http://carolangel.blogg.se
Postat av: Junitjej

Snyggt collage!
Tyvärr var det inte du som skrev min 13 400:nde kommentar.. Det blev carolangel.blogg.se som gjorde det.

2007-04-29 @ 17:39:45
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Pialotta

Vi har oxså varit på resande fot idag.. bilderna från denna resa kommer i veckan.. annat som är mer intressant nu och viktig som står för dörren..
Men visst är det härligt ute nu och idag var det en aning mer likt Vår, då det inte var så förbaskat svettigt. Där vi var sken solen omväxlat med molnen.. inget T-shirtväder precis så det var tur jackan åkte med :-)
Gokväll på sej.
Kramkram

2007-04-29 @ 21:48:01
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Runarkathrine

Nice site, welcome to my

2010-06-17 @ 13:53:41
URL: http://runarkathrine.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback