Skriv på, snälla!

Jag fick en kommentar av Vicke om att hjälpa honom att sprida den här texten vidare.
Så här stog det hos honom.

Jag såg en text i Trasdockans blogg som jag bara måste sprida vidare.

Illegalisera Sexuell Grooming - Stoppa nätpedofilerna!

"Sexuell Grooming" innebär att vuxna tar kontakt med minderåriga i ett sexuellt syfte via internet. I många fall leder dessa kontakter vidare till ett möte där barn riskerar att utnyttjas sexuellt.

Regeringen har lämnat ett lagförslag på att illegalisera Sexuell Grooming och debatten kring ämnet har varit aktuell i något år..
Frågan om vad lagen gäller är svårtolkad om man läser genom en utredning från regeringen (DS). Beatrice Ask har uttalat sig i DN att det enbart kommer vara olagligt om förövarna skapar kontakt och sedan bokar t ex ett hotellrum, skickar pengar till barnet eller mejlar en hotelladress till barnet. Det är då man kan fällas och få fängelse i ett års tid.

VI TYCKER att det borde bli olagligt redan vid själva kontakten oavsett om förövaren visar tydliga tecken på att vilja ta kontakt i riktiga livet eller inte. Vi anser att barnet utnyttjas sexuellt då förövaren oftast vill se bilder på barnet och använda sig av webcam i ett sexuellt syfte. Dessutom kränker förövaren genom att succesivt manipulera barnet till att skicka dessa bilder eller visa sig mer eller mindre naken i webcam. Det är denna kontakt som vi vill förhindra genom att förbjuda det.

Hjälp till med att sprida denna text och gå in och skriv på här.

Listan skickas sedan till Beatrice Ask Justitsieminister Regeringen

Jag och många fler har redan skrivit på, gör det du också.

Kommentarer
Postat av: vicke

tack för hjälpen

Postat av: Thalina

Bra att detta sprids så att alla kan skriva under.Allt sådant här ska stoppas.Många kramar till dig för att du tog upp det här.Thalina

2009-02-15 @ 08:11:53
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Ninni

Usch va hemskt...tänk att det finns såå många pedofiler ofattbart.Ha en skön söndag..kramen

2009-02-15 @ 10:34:41
URL: http://ninni.blogg.se/
Postat av: Sara

Usch ja, sådana vill vi inte veta av. Elias har börjat bli bättre nu, är feberfri och nästäppan har också blivit bättre. Han är fortfarande lite trött, men leker korta stunder när han är vaken så om någon dag till är han sitt vanliga jag igen. Själv börjar jag bli bättre, ont man får i magmusklerna av allt hostande, men har lyckats smitta Anders. Fast det är väl lika bra att göra det meddetsamma så vi alla är friska till namnkalaset.

Kram på er.

2009-02-15 @ 12:28:25
URL: http://alohomora.blogg.seblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback