På promenad

På promenad i närmiljön.

image665

Om inte de varma kläderna hade skvallrat
så hade det kunna varit en mycket lång promenad. 
  
 

Kommentarer
Postat av: Sus i dus

Jag och älsklingen fick en torktummlare av hans föräldrar, och av älsdsta dottern & svärsonen fick vi en superfin Kosta Boda skål och en jättefin stor lykta i mässing! Av jennifer fick vi en cd med inspelade låtar från deras sångkör!

I födelsedagspresent så fick jag av mina två syskon som bor här på orten rutiga kokboken, ett häng hjärta, jättefin det är en lykta och ett porträtt på mig och min syrra A-K när vi var i Bulgarien.

Av Älsklingens föräldrar fick jag det sista i kaffeservicen Sundborn dvs ett kaffefat, kaffekopp och dessertfat. Nu har jag tolv st! Teckningar av de yngre barnen. Av kompisarna fick jag choklad, och ett jättefint ljus som ser ut som ett hjärta med små gulliga tomtar på.

Sen var det inte mycket mer, men så är det när man fyller på julafton. Jag blir ofta bortglömd! Inte ens mina egna föräldrar hade köpt något! =( Lite sur är man ju!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
/Sus

Postat av: Happy Flower- Carola

Ser det ut så i villa området? Drivs det ett företag där? Nyfiken...

2007-12-26 @ 15:38:14
URL: http://happyflower.blogg.se
Postat av: emelie

åh:)

2007-12-26 @ 16:11:34
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: Pialotta

Nämen ojsan.. var befinner du dig?
Ha de bäst kramar i det tråkiga vädret..

2007-12-26 @ 16:41:39
URL: http://kafferasten.blogg.se
Postat av: Sus i dus

Jo det har jag sagt och det brukar jag också ha fått! Men i år ringde pappa och sa grattis på födelsedagen men inget mer! =( Så jag vet inte hur de tänker! Jag gav ju dem julklapp tom med! Men men... Så är det! Ingen mening att ens säga något om det! Jag har ofta haft så här! tom jular när jag var mindre så fick jag ofta presenter som jag senare skulle få men aldrig fick! Jag menar min mamma sa att i födelsedagspresent så får du tio billektioner av pappa och mig, men dessa såg jag aldrig till så det var den 18 års presenten!

Lite konstigt har jag alltid tänkt men ingen mening att ens säga något för då anses man som gnällig! Jag menar inte att få något dyrt men att bara kunna få bli ihågkommen! Men det var älsklingens föräldrar som jag fick present av och mina två systrar som kom poå fm med presenter och vi fikade och åt tårta!

Men jag ska väl inte klaga, det finns nog dem som har det värre! Jag menar föräldrar som inte ens pratar med sina barn osv...

/Sus

2007-12-26 @ 17:33:15
URL: http://sus68.blogg.se/
Postat av: Carina

Att du bor söder ut från mig räknat har jag förstått...men att det är så exotiskt där :0

2007-12-26 @ 17:33:20
Postat av: Ninni

Var är du nånstans??

Kramen

2007-12-26 @ 18:49:19
URL: http://www.ninni.blogg.se
Postat av: Helena

Jag hann få ett styng av avund innan jag såg kläderna.
God fortsättning.

2007-12-26 @ 23:20:17
URL: http://gutta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback